Verre oosten

In het verre oosten (van Nederland) maken we een atelier, berging en garage in een volume dat aan een vrijstaand huis wordt gebouwd. De vorm en materialisatie refereert aan de schuren in de omgeving. In the meanwhile hebben we deze week ook een opgeleverd huis gefotografeerd met Luuk Kramer (foto’s volgen nog, zie ook www.luukkramer.nl). Goede Pinksteren!
————————————————————————————————————————————————————–
In the far east (of the Netherlands) we designed a atelier, garage and storage in a single volume as extension to an existing house. Form and materialisation refer to the traditional barns that are common in the area. In the meanwhile whe photographed a finished house with Luuk Kramer (photo’s available soon, check www.luukkramer.nl). Happy Pentecost!

Borne_shed + kramer