Sponsors

EVA is, samen met Terberg Makelaars, dit seizoen de trotse sponsor van IJsseloever Dames 3, de toekomstige ongeslagen kampioenen van de reserve 3e klasse. En over een paar jaar natuurlijk hoofdklasse. Wij bestellen vast een skybox. En champagne.

Champagne!

Vergunning voor de Drukkerij in Nijmegen is binnen, plus een positief advies van de gemeente voor de nieuwbouw van het clubhuis voor Hockeyclub IJsseloever. Proost!

Atrium Zuidas

Op de Zuidas in Amsterdam wordt het Atriumgebouw verbouwd door MVSA. En een “klein” klusje voor ons: alle lifthallen opnieuw aankleden. Weg zijn de jaren 90 kleurtjes en materialen. Foto’s: na, voor en impressie gevel (MVSA)

EVA on tour: California

inspiratie opdoen in California. Jaren 50 desert-modern in Palm Springs (met het huis van Frank Sinatra), Disney Music Hall in LA en de Young Museum in San Fransisco. En lekker weer, dat ook.

Beurs Eigen Huis, part 2

En de beurs is alweer klaar. Goede gesprekken gehad, mooie ervaring, relaxte sfeer. Eens kijken wat er uit komt. Met dank aan Wim Baars voor de panelen (www.wimbaars.nl)

Beurs Eigen Huis

Psst, huissie kopen? van 9-11 oktober staan we op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs. Komt allen! Of kijk vast op www.realiseerjedroomhuis.nl/e-v-a-architecten/

Woning in IJsselstein bijna klaar

De woning in IJsselstein is zo goed als klaar. Een eigentijdse invulling tussen oorspronkelijke lintbebouwing. We vonden het hoog tijd worden de woning te fotograferen. De rest van de foto’s zijn te vinden bij de pagina van het project. Foto’s van Luuk Kramer (www.luukkramer.nl)

Maquette villa IJsselzig

Natuurlijk doen we ook aan 3D printen, maar er gaat stiekem toch niets boven het gouwe ouwe handwerk. Maquette voor villa IJsselzig met koperen dak en houten kern. En met dank aan Luuk Stoltenborg natuurlijk voor het maken.

merchandise

Onze hoeveelheid merchandise begint er op te lijken: tassen, kladblokken, stickers en natuurlijk een appel (we blijven EVA). We denken nu aan t-shirts, borden bij de Champions League en een webshop.