CONTACT

 

vacature

bouwkundig BIM- modelleur, 32-40 uur

Wegens uitbreiding van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking van ons team. We zoeken een bouwkundig (BIM) modelleur (m/v) met ca. 3-5 jaar ervaring die zelfstandig kan werken en gebouwen van ontwerp tot en met oplevering in bij voorkeur Revit heeft uitgevoerd. Als je ervaring hebt met andere software is dat ook bespreekbaar.

Wij vragen van jou gedrevenheid en kennis van bouwtechniek en regelgeving. Je hebt passie voor de techniek achter een gebouw en wil een gaaf ontwerp maakbaar maken.  Je hebt in ieder geval HBO bouwkunde gedaan en liefst ook de TU afgerond of (doet) Academie van Bouwkunst. Daarnaast ben je kritisch op je eigen werk, en natuurlijk prettig in de omgang.

Wij staan voor jonge gedrevenheid, passie voor het vak, samenwerking en een hoog ambitieniveau. We werken aan een breed scala van diverse projecten van verschillende schaal en typologie. Wij bieden een veelzijdige werkplek op een van de mooiste plekken in Utrecht in een hecht team en informele sfeer. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding en je krijgt een salaris conform de architecten CAO.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken stuur dan je motivatie met je cv en portfolio naar jobs@e-v-a.net met als onderwerp Revit modelleur

View map

Adres

E V A | architecten
Wilhelminapark 26
3581 NE Utrecht

Telefoon

030 - 74 000 48

sollicitaties

jobs@e-v-a.net

Close