PROFIEL

Wij houden van bijzondere gebouwen, met liefde en vakmanschap gemaakt. Soms sober, soms meer uitgesproken, maar altijd met karakter. Karakter doordat de ruimte of het gebouw je raakt, uitdaagt of inspireert. De verschijningsvorm en de ruimtelijke beleving komen voort uit een heldere structuur, een vanzelfsprekende organisatie en gepaste ruimtelijkheid. Eigentijdse architectuur, sprekend maar ingetogen.

Wij staan voor het maken, het bouwen, de essentie van architectuur. Ons werk komt tot stand door een grondige analyse van locatie, programma en andere randvoorwaarden. Dit wordt in nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers vertaald en verweven tot een passend ontwerp. Materialisering, detaillering en duurzaamheid zijn een integraal onderdeel bij dit proces. Affiniteit met het ‘maken’ en onze ruime ervaring in het realiseren zorgen voor een sterke relatie met de bouwpraktijk.

Wij doen het samen. Ons ontwerp- en bouwproces is er een van intensieve, service georiënteerde samenwerking met alle partijen. We opereren als een netwerk van specialisten: intern, maar ook project specifiek met externe adviseurs. Hierbij putten we uit een groot netwerk van specialisten op elk denkbaar gebied. Bouwen kun je niet alleen, en dat is dan ook waar EVA voor staat: En Vele Anderen

PRIJZEN EN NOMINATIES

2020
– nominatie Architectenweb Awards, SO Fier
– shortlist Rietveldprijs, SO Fier

2019
– 2e prijs duurzame clubverkiezing, HC IJsseloever

2018
– winnaar Gulden Feniks, De Drukkerij
– winnaar Architectenweb Awards, De Curve
– eervolle vermelding
Architectuurprijs Nijmegen, de Drukkerij
– nominatie Next Step Award, de Drukkerij
– nominatie Gouden Piramide, de Drukkerij
– nominatie Dutch Daylight Awards, Villa IJsselzig

2016
– tweede prijs Dutch Daylight Awards, Loft 64

2006
– eervolle vermelding Jonge Architectenprijsvraag BNA, No Limits Only Friends

PUBLICATIES (SELECTIE)

archdaily

de arcitect

dezeen

architectenweb

OPDRACHTGEVERS

VOLGT BINNENKORT

VOLGT BINNENKORT