CONTACT

EVA architecten is gevestigd aan de rand van het Wilhelminapark, even buiten de singels van de binnenstad van Utrecht.
Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Een afspraak in de avond of in het weekend is mogelijk.

Vacatures:

Tekenaar/assistent ontwerper, 32 uur
Wegens uitbreiding van onze opdrachtenportefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar een versterking van ons team. Wij staan voor jonge gedrevenheid, passie voor het vak, samenwerking en een hoog ambitieniveau. Wij bieden een veelzijdige werkplek op een van de mooiste plekken in Utrecht in een hecht team en informele sfeer. Je werkt mee aan alle stadia van het ontwerp, van selectie tot uitvoeringstekeningen. Daarmee ga je nieuwe uitdagingen aan en krijg je de kans je verder te ontwikkelen.

Wij vragen van jou gedrevenheid, kennis van bouwtechniek en regelgeving. Je hebt je studie bouwkunde aan de TU afgerond of doet Academie van Bouwkunst. Daarnaast ben je kritisch op je eigen werk, bekend met Revit, AutoCAD en Photoshop en natuurlijk prettig in de omgang. Lijkt het je leuk om ons team te versterken stuur dan vóór 1 november 2017 een korte motivatie met je cv en portfolio naar jobs@e-v-a.net met als onderwerp tekenaar/assistent ontwerper 2018.

Stagiair, 40 uur
Per januari 2018 hebben we ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze fulltime stagiair voor een periode van vier tot zes maanden. Wij bieden een veelzijdige werkplek op een van de mooiste plekken in Utrecht in een hecht team en informele sfeer. Als stagiair ben je onderdeel van een projectteam en ondersteun en assisteer je de projectleider bij de uitwerking van diverse projecten.

We zoeken een gedreven student in het 3e of 4e jaar van zijn of haar studie bouwkunde aan de Hogeschool. Ervaring met AutoCAD is een vereiste en met Revit en Adobe Suite een pré. Lijkt het je leuk om ons team te versterken stuur dan vóór 1 november 2017 een korte motivatie met je cv en portfolio naar jobs@e-v-a.net met als onderwerp stagiair 2018.

 

 

Bekijk kaart

Adres

E V A | architecten
Wilhelminapark 26
3581 NE Utrecht

Telefoon

030 - 74 000 48

E-mail

info@e-v-a.net

sollicitaties

jobs@e-v-a.net

Facebook

facebook.com/architecteneva

Twitter

@EVA_architecten

Instagram

instagram.com/eva_architecten

Linkedin

Linkedin/eva_architecten

Sluiten